Olivia Rustas klar för SAIK Bandy

19 årige Olivia Rustas är klar för spel i SAIK Bandy. Kommer närmast från Rättvik och spel i allsvenskan. Olivia ser fram emot sin nya omgivning- Det känns som ett bra gäng med en tydlig målsättning.

Det är nu klart att 19-årige Olivia Rustas kommer att spela för SAIK Bandy nästa säsong. Olivia som närmast kommer från spel i damallsvenskan och Rättvik stod för 23 poäng förra säsongen. Välkommen till SAIK Bandy och hur känns det?

- Det känns väldigt bra. Känner att jag kommer till ett lag som har stora utvecklingsmöjligheter och jag hoppas kunna bidra med en del, säger Olivia.

Olivia som förutom spel i Rättvik också har spelat i Villa Lidköping ser sig själv som en spelare med bra blick för spelet och gillar att hitta bra passningsvägar. I Rättvik hade Olivia en ledande roll. Hur det blir i SAIK, får tiden utvisa, menar Olivia.

- Det är alltid speciellt att komma in ett nytt lag så det får ta den tid som behövs. Men jag känner redan efter första träningen att det här är ett bra gäng som har en klar målsättning och dessutom väldigt roligt tillsammans.

Hur kom det då sig att det blev SAIK?

- Har väl pratat med Allan (tränare Patrik Allansson) redan under förra säsongen och nu kändes det helt rätt. Känner att jag har mer att ge och vill utvecklas och då är det ju elitserien som gäller för att kunna ge sig möjligheten till det.

Vad tror du om kommande säsong för SAIK?

- Vi är ju ett relativt ungt lag och slår väl från underläge. Men det tror jag passar oss bra och jag hoppas och tror på en rolig och utvecklande säsong, för laget och mig själv. Jag vill vinna varje match och den känslan finns nog i hela laget. Nä, det ska bli jättekul.

Än den gång då, välkommen till SAIK Bandy, Olivia!

- Tack så mycket!

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rafi Markarian, tf Klubbchef SAIK Bandy, 070-308 88 80